Известие

Collapse
No announcement yet.

съединител

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• съединител

здравейте,днес още нещо се обади за смяна в моя гущер докато паркирах на зад на една много струмна улица(моята където паркирам всеки ден)замириса съединителя това го направи и веднъж миналата седмица на магистралата от бг за насам докато я натиснах малко да испреваряедно ауди,но не мога да я усетя дали буксува като дам гас не вдига обороти без да набере аба нормално си е всичко просто сега карам със страх,та въпроса ми е дали е за смяна съединителя вече,и ако да само диска или комплект.че цената е 1 към 3
    alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
    alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Ако е за смяна е препоръчително да е комплект.
    Аз когато я бзех моята преди 40 000км си знаех че и моя е за смяна,даже на няколко пъти ми е замирисвал здраво.Все още държи и не пребоксува макар че е подложен на голямо натоварване.
    Или чакаш ти да го усетиш,или се консултирай с някой на място.
    Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
    Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщение
      Ако е за смяна е препоръчително да е комплект.
      Аз когато я бзех моята преди 40 000км си знаех че и моя е за смяна,даже на няколко пъти ми е замирисвал здраво.Все още държи и не пребоксува макар че е подложен на голямо натоварване.
      Или чакаш ти да го усетиш,или се консултирай с някой на място.
      А като боксува как се усеща като скърцане ли ? Защото при мене много често като дам на 2ра и се чува едно като скърцане и тогава отделя.
      Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
      Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
      Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

Първоначално публикувано от RahzeL Покажи съобщение
        А като боксува как се усеща като скърцане ли ? Защото при мене много често като дам на 2ра и се чува едно като скърцане и тогава отделя.
        Не е като скърцане,просто завлачено зацепва след като си пуснал съединителя.Има много фактори на износен съединител,но има и симптоми на заминала помпа или стегнат педал.
        Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
        Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

И аз имам един вапрос при мен всеки път като натисна съединителя се чува едно свиркане от какво може дае това.
          33 1.3 91
          145 i boxer 94

Comment

колеги при мен от 4 включвания на задна 3 ми хъркат... и първа леко трудно влиза... и едни пичове в сервиз ми казаха че е за смяна съединителя... но наскоро излезна и др проблем ... като натискам амбреажа.. и се чува едно пук... при натискането на 2 см навътре се чува...

Comment

свиркането и пукането са или от вилката на съединителя или от помпата. нищо страшно не е. за хъркането на 1-ва и задна си е съвсем нормално при нашите коли.ново масло на скоростната вкарването с чалъм решават проблема.
              точка

Comment

Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщение
                Не е като скърцане,просто завлачено зацепва след като си пуснал съединителя.Има много фактори на износен съединител,но има и симптоми на заминала помпа или стегнат педал.
                Да, междодругото педала си ми е твърдичък.
                Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
                Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
                Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

Working...
                X